You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Rreth nesh

Platforma e parë në Shqipëri dedikuar 100% makinave

ACS24.al është themeluar nga një bashkëpunim shqiptaro-gjerman. Një ndër themeluesit është Richard Vazquez, informaticien dhe sipërmarrës i njohur ndërkombëtar. 

Çfarë ofrojmë?

SHIT-BLERJE MAKINASH

Po kërkoni një mënyrë të lehtë për të shitur makinën tuaj? ACS24.al e bën procesin shumë të lehtë! Mjafton të ngarkoni detajet dhe fotot e mjetit në ACS24.al ose në aplikacion dhe të rehatoheni. Ndërsa, nëse dëshironi të blini një makinë të përdorur pa telashe të tepërta, thjesht shfletoni në ACS24.al dhe zgjidhni automjetin që ju përshtatet më shumë.

MAKINA ME QERA

Po shikoni për makina me qera në Shqipëri? ACS24.al ju dhuron një eksperiencë fantastike eksplorimi aq sa udhëtimi në automjetin tuaj të preferuar. Kërkoni për llojin tuaj të ideal të makinës nga rehatia e kompjuterit ose celularit me aplikacion. Çmime konkurruese dhe lehtësi maksimale.  

MUNDËSI FINANCIMI
(SË SHPEJTI)

Nëse keni gjetur mjetin tuaj të ëndrrave por nuk jeni të sigurtë nëse e përballoni dot koston, ACS24.al ju ndihmon me opsionet e financimit sipas nevojave tuaja! Që nga leasing, deri tek mikrokreditë me vlera më të vogla, me ACS24.al nuk jeni vetëm! Me ne, jeni në duar të sigurta. 

PAKETA SIGURACIONI
(SË SHPEJTI)

Zgjidhni nga paketat e siguracionit të makinave me ACS24.al. Ne mund t’ju ndihmojmë të gjeni paketën e duhur që ju përshtatet më së miri nevojave tuaja, në mënyrë që të kurseni e të mos paguani për asgjë që nuk është absolutisht e domosdoshme.

Blog

Determine the type of car

Avoid making impulsive decisions and purchasing cars that don't match your lifestyle. Make a list of your routine driving needs and select a car that best matches those needs.

Define the features you need

Just as optional features increase the cost of a new car, they can make a used car more expensive. If you won't use a navigation system, for instance, it might be cheaper to choose a used car without one.


Factor of additional costs

Apart from the car's selling price, you should also budget for taxes and other fees that often add 10%. Once the total cost of the car is determined, look at your financing options to obtain the best deal available.

Run a vehicle history check

Before selecting any used car online, it's advisable to run a vehicle history check to find out if the car has been in accidents. A vehicle's history report also provides information on the number of times the car was previously sold.

Klientë të kënaqur

“Kjo është makina e dytë që blej në ACS24.al. Jam shumë i kënaqur me shërbimin, gjithashtu mund të kryej online edhe kërkimin për makina me qera.”

Erjoni - Klient i lumtur i acs24.al